KIRIKKALE TARIM HAYVANCILIK VE TARIM TEKNOLOJİLERİ FUARI odamız ve Art Fuar Organizasyonu işbirliği ile Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Ziraat Odası, Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kırıkkale Ticeret Borsası , Kırıkkale DAMIZLIK Sığır Yetiştiricileri Birliği, Kırıkkale DAMIZLIK Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği , Kırıkkale ili Kırmızı Et Üreticileri Birliğinin değerli destekleri alınarak 4 – 7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Cumartesi Pazar Alanında gerçekleştirilecektir.

Tarımsal mekanizasyon, hayvancılık, makina,Gübre,tohum, fidan ve zirai ilaç gibi teknolojinin en son sergileneceği fuarımıza gerek ilimiz ve gerekse Türkiye’nin çeşitli illerinden pek çok üretici ve imalatçı katılım sağlayarak teveccüh göstermişlerdir. Sahip olduğu tarıma elverişli TARIM alanlarına sahip olan ilimizde ilk kez düzenlenecek fuarın TARIM ve hayvancılık sektörü ile ilgili olmasında bizleri ayrıca heyecanlandırmaktadır.

Yapılmakta olan etkin tanıtım sebebi ile fuarın düzenleneceği dört günde binlerce çiftçi ve TARIM profosyoneli fuar alanında buluşarak TARIM sektöründeki mekanizasyonun ulaştığı noktayı , pek çok markayı ve modeli bir arada görerek mukayese etme imkanına sahip olacaklardır.
Düzenlenecek olan fuarımızın ilimize ülkemize hayırlı olmasını dilerim.

KIRIKKALE TARIM HAYVANCILIK VE TARIM TEKNOLOJİLERİ FUARI’na tüm halkımız ve üyelerimiz davetlidir.

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı

Ahmet VARLI